Lluc Presmanes Justo

Segons la química jo soc una forma de vida basada en el carboni formada d’Àtoms i molècules. Segons la biologia, un ésser format per cèl·lules que duen a terme funcions vitals. Segons la genètica, una cadena d’ADN amb uns determinats nucleòtids que em determinen. Segons la filosofia, sóc (o no) un ésser humà (animal amb la capacitat de pensar raonar i argumentar) lliure (o no) que viu en un món ple d’incògnites com aquesta mateixa. Segons la gent que em rodeja, soc: Lluc Presmanes Justo, Lucas, Lukatico, Rastas, Xupi, Boby, Bob, Hippy Matujero, etc… Soc diverses opinions (bones o dolentes… espero que bones) de la gent que em coneix. Qui soc jo? : soc el centre del meu mon, i a la vegada soc un punt molt petit en l’immens conjunt de la humanitat que a la vagada és un punt mínim en la immensitat de l’univers (…o no).

Vaig néixer el dimarts 17 de novembre de 1991, dia en que les Illes Marshall, Micronesia, República de Corea, República Popular Democrática de Corea, Estonia, Letonia i Lituania, van entrar a les nacions unides. O, més important, Guns n’ Roses va treure l’àlbum Use Your Illusion I.

Aquell dia, la Vanguardia (sí, ja ho se, és la Vanguardia, però que voleu, és l’única que té una hemeroteca mitjanament decent…) portava notícies del caire “Markovic anuncia que Croacia negocia en secreto la paz con los servios”, “el PSC ve tapados por el deate nacionalista los fallos de Pujol“, “Un coche bomba de ETA causa tres muertos cerca de Alicante”, o “Schwarzenegger: Doy mensajes positivos a los jovenes”.

Però, apart de les notícies (que sempre són iguals amb els noms canviats), hi han dos anuncis d’aquella edició que m’han cridat l’atenció: el primer era de “Star Studios” amb l’eslògan de “pierda 15kg. en 15 segundos”… El segon, que m’ha fet molta gràcia era un màster d’informatica amb cursos d’MS – D.O.S. i de Wordprefect, i això ens porta al tema de la informàtica i d’aquest blog (em nego a posar bloc). El meu interès per la informàtica va començar amb un crèdit variable de l’Escola Projecte que anava sobre programari lliure. A partir d’aquell crèdit es van obrir un munt de portes amb milers de possibilitats. La primera que vaig obrir va donar lloc a una web de descàrrega de programari lliure (i no tant lliure) anomenat LukaDownloads. Posteriorment, i gràcies a les facilitats de blogger vaig fer varis blogs que no van tenir gaire contingut; els més destacats serien Moearth (sobre medi ambient) i Do The Reggae (sobre el reggae i el rastafarisme). En l’historial aparèixen Fotolog, pàgines de Geocities, Flikr, Youtube, Facebook i milers de coses més. Fins i tot un projecte que no va tenir gaire èxit, començat amb en João i en Gil anomenat Moviment Anti Indiferència (MAI). Però sense cap mena de dubte, el més important (com a mínim per a mi) que he fet en la xarxa ha estat participar en l’Atenes de Pèricles, del que em va parlar en João aproximadament un any abans de la seva inauguració i amb el qual estic gaudint com no ho havia fet mai en el món d’Internet.

En un futur (ja actualitzaré el perfil) tinc intenció d’anar a la universitat a estudiar alguna carrera (encara no se quina) relacionada amb el mar i/o el medi ambient.


Anuncis

Responses

  1. Hola Chicos,
    Está interesante este blog. No sé si esto se escribe aquí pero ahí queda…
    Saludos a todos:
    C.A.
    Pd: Lucas mándame una email para que te pueda enviar los poemas ahora que ya sois casi universitarios;)


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: