Enviat per: Lluc Presmanes Justo | 9 Desembre 2009

Webs

El govern fa apologia de la seva modernitat i del ben integrats que estan en la societat 2.0, en les noves tecnologies i apliquen mètodes innovadors i capdavanters en el món de la informàtica. Fan propostes i plans per a investigació i recerca de noves tecnologies i presumeixen de que en alguns ajuntaments ja es fa servir Linux.

Tot això està molt bé, però quan entres a la pàgina web de la majoria d’ajuntaments i sobretot la pàgina del govern se’t cauen els collons al terra, qui va ser l’agraciat que va fer la web? I per sobre de totes les brutalitats informàtiques imaginables està la web oficial dels Pressupostos de l’Estat. Quina merda! Ja se que és molt fàcil dir-ho, però jo ho faria millor, de fet la web que vaig fer quan anava a 4rt d’ESO estava molt més ben organitzada i era molt més agradable a la vista, i es que per al que han fet, no cal ni el Dreamwaver ni cap programa d’informàtica, amb el Word ja fas. I el més patètic de tot és que algú haurà cobrat bastants diners per a fer aquella grandíssima porqueria.

M’agradaria que els òrgans oficials comencessin a aplicar el minimalisme a les seves pàgines web, que es deixessin de colors blau fosc de fons i es gastessin els diners en coses útils, o si més no, contractessin a gent que sap el que està fent.

Anuncis

Responses

  1. Bé, la meva generació (i la teva) ha viscut tota la vida amb un ordinador. Jo de tota la vida que n’utilitzo un, vaig aprendre a escriure a ms-dos, memoritzant els comandos, abans que sobre paper (igual que imitava els enanitos de Disney abans de saber parlar).

    Aquesta generació és la que durà internet al món, tot i que no és la generació amb més possibilitats: aquelles que hagin estat preparades i neixin ja amb el 2.0 tenen molts punts també.

    Hem de treure la feina algun, el coneixement social d’internet tal i com el coneixem nosaltres no trigarà en arribar. El primer pas vas ser convèncer a la gent a deixar Internet Explorer. Després facebook i twitter. El següent serà google reader, etc.

  2. Molts cops ho he pensat…

  3. si alguna cosa odïo d’aquestes webs és el cercador. Per molt que busquis una cosa, sembla que es proposin fer-t’ho el més complicat possible!!!

  4. Efectivament, algú haurà cobrat bastants diners, i diners *públics* per fer aquesta i altres porqueries semblants.

    Però no és un error. Sí que saben el que estan fent. Ho saben perfectament. S’aprofiten de la ignorància tecnològica de la majoria del poble per subvencionar amb diner públic els amiguets de torn. La pàgina web resultant -o el que sigui- fa la mateixa funció que els famosos informes inútils encarregats pel govern de la Generalitat: justificar la despesa de cara a la galeria.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: