Enviat per: Marcel | 15 Novembre 2009

Mangakas reprimits i altres històries

És dimecres 16 de gener de 1952. Un becari, abans d’entrar als estudis de The History Channel on treballa, passa per un Starbucks qualsevol i compra un frapuccino amb xarop de menta i sanefes de maracujà. Osamu Tezuka necessita una idea fresca per a un projecte d’animació. Ara descansa i llegeix a Asimov (El llibre en qüestió és Runaround, 1942).

A la sala de Programació de The History Channel hi han dues persones: El Cap de Programació i Un becari. El Cap de Programació té mal de cap (El Cap de Programació ahir va sortir de festa. A part de lo absurd que pugui ser sortir de festa un dimarts, el Cap de Programació ahir va beure més del que és aconsellable beure i, en conseqüència, s’ha aixecat amb ressaca. Igualment està content ja que va conèixer una Cap de Post-producció i després d’una nit parlant de les seves respectives professions han quedat per veure’s aquesta tarda i fer un cafè.)  El Cap de Programació, amb un mal de cap terrible, decideix anar al lavabo a tirar-se aigua freda a la cara.

Osamu Tezuka està subscrit a The History Channel (La mare de l’Osamu truca cada dia al seu fill per dir-li que ha de conèixer noies i casar-se amb alguna d’elles. La mare de l’Osamu ha concertat en el que portem d’any vuit cites pel seu fill amb noies que l’Osamu no coneix. L’Osamu mai es presenta a les cites). Els dimecres, quan l‘Osamu torna de l’estudi després d’una llarga jornada de dibuix, entintat, i maquetació (L’Osamu va realitzar aproximadament 700 mangas al llarg de la seva vida. Això equival a més de 150.000 pàgines de material. Se sap que treballava en diferents mangas de manera simultània) es prepara un Cola-cao amb crispies recoberts de xocolata, s’asseu al sofà del menjador, posa els peus sobre la taula tot apartant a cops el que hi hagi a sobre i encén la televisió.

A la sala de programació de The History Channel hi ha una persona: Un becari (No hi ha res a dir sobre l’Un becari. L’Un becari no és ningú). L’Un becari fa una setmana que està treballant com a ajudant de cap de programació. El Cap de Programació ha marxat i l’ha deixat al càrrec dels comandaments. El Documental sobre la vida de John Lennon és a punt d’acabar-se. Apareixen els títols de crèdit i sona Imagine de fons.

Osamu Tezuka canta Imagine amb la boca plena.

Un becari busca la programació del dimecres 16 de gener de 1952 per tal de saber quin serà el documental que s’emetrà a continuació. Finalment troba la graella de programació: La batalla de Trafalgar, John Lennon: el hippy del milió de dòlars, a continuació, L’Atenes de Pèricles. L’Un becari no troba enlloc l’Atenes de Pèricles i el temps se li acaba, decideix prendre’s la llibertat de canviar la programació: pren un dels molts Documentals que The History Channel té a la biblioteca audiovisual i l’inserta al reproductor. A continuació es molesta en mirar el títol del documental: Vida i Miracles de Durruti.

Osamu Tezuka veu per primer cop el rostre de Durruti i s’enamora d’ell a l’instant. Les faccions de l’anarquista són rudes, la barba mal cuidada i la cara de mala llet configuren un rostre profundament rural i animal que desperten en el mangaka una atracció homoeròtica que ell mateix no pot arribar entendre.

Al cap de quaranta minuts el Cap de Programació torna a l’estudi  i abusa sexualment de l’un becari (s’ha especulat molt sobre perquè el Cap de Programació va tardar quaranta minuts en refrescar-se el crani. Els experts diuen que va aprofitat per masturbar-se però d’altres corrents de pensament afirmen que necessitava defecar. El cas se segueix investigant).

L’Abril de 1952 s’emet per primer cop Astroboy a FujiTV. Ningú sap, però, que el robot és en realitat un homenatge a l’amor secret de Tezuka: Durruti.

durruti

astroboy
Anuncis

Responses

  1. quin final tant bo!! mai hagués relacionat aquest parell!!

  2. Ets gran Marcel.

  3. Fantàstic! xD M’encanten els conflictes cronològics…
    Chapeau!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: