Enviat per: Lluc Presmanes Justo | 19 Setembre 2009

Mail de la rectora

Fa pocs dies que he començar el grau de Biologia Ambiental a la Universitat Autònoma de Barcelona (també anomenada Universitat Anticonferència de Barcelona en un post anterior).

Pocs dies abans de començar rebo una carta d’aquelles que envien a tots els alumnes que comencen el nou curs (soposo) i em trobo amb això:

Benvolgudes, Benvolguts,

Volia donar-vos la benvinguda al nou curs acadèmic 2009-2010, tot desitjant-vos el millor. Aquest curs serà important per a la UAB, perquè implementarem el gruix dels nous títols de Grau i consolidarem la nostra oferta de Postgrau. La transició cap a l’Espai Europeu d’Educació Superior haurà fet un gran pas gràcies a la dedicació de tota la comunitat universitària. També serà un curs marcat per la situació general de crisi econòmica que ens obligarà a contenir les nostres despeses.

Però estic segura que amb la il·lusió i l’empenta que caracteritza a les persones que formem l’Autònoma, aconseguirem sortir-nos-en. Perquè com he dit moltes vegades, la força de la nostra universitat radica en les persones que formem part de la comunitat universitària. I hem de treballar per aconseguir una universitat cada dia millor gràcies a l’esforç de tots nosaltres, cadascú des de la seva responsabilitat: estudiant, ensenyant, investigant i gestionant. Estic convençuda que entre tots farem de l’Autònoma un referent europeu de l’educació superior.

Aprofito també per anunciar-vos que aquest curs que comencem està dedicat a la Comunicació i us convido a participar en els actes que organitzaran els centres del campus.

Us desitjo un bon curs 2009-2010, en el que, com sempre, tindreu a la rectora i al seu equip de govern a la vostra disposició per a allò que us calgui.

Ben cordialment,

Ana Ripoll
Rectora

Mentre l’anava llegint he vist quelcom que m’ha fet molt mal a la vista:

La transició cap a l’Espai Europeu d’Educació Superior haurà fet un gran pas gràcies a la dedicació de tota la comunitat universitària.

Tota la comunitat universitària? Que potser no recorda tot el que va passar el passat curs en contra de Bolonya fins a arribar a punts com aquests. Entenc que vulguin oblidar fets com els que van succeir, però és un insult per a tots els que van estar lluitant contra la implantació de l’Espai Europeu d’Educació Superior fer esment a TOTA la comunitat universitaria.

Anuncis

Responses

  1. Als estudiants de les carreres pre-bolonya la UAB ens diu que millor, ja que no som
    conillets d’indies d’un nou pla d’estudis sino que tenim el sistema que ja porta anys funcionant. Oh wait, el cas és que tothom quedi content amb la seva pròpia merda.

  2. el pa de cada dia

  3. S’ha de dir, que jo que faig segon també he rebut aquest email. I per si fos poc no l’he rebut un cop si no dos.
    Doncs res, pel que es veu dins de la comunitat universitària no entrem una gran part dels estudiants ni part del professorat.

  4. Trobo que l’Albert ja ho ha dit tot. Benvingut siguis, Lucas, i, com diu el David, cadascú amb la seva merda…


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: