Enviat per: Artur Díaz Barbagli | 3 Març 2009

Fosc

No sabia de què tenia por exactament. Només sabia que tenia por. Sí, simplement quan tancava el llum i pujava a la seva llitera tenia molta por. Potser l’inquietava estar sol en aquell silenci de la nit o potser la foscor significava una espècie d’embolcall irracional i salvatge per a ell. Realment aquell silenci li semblava massa poc silenciós pel que en teoria era. Per a ell, el silenci absolut era el soroll més potent i ple de significat que existia. Tot just haver tancat el llum, corria a pujar l’escala i s’amagava entre els llençols, pensant que el protegien, i se’ls posava fins al nas fins i tot a l’estiu, amb aquella calor horrible.

Un cop al llit mirava al seu voltant, ja que un cop a sobre del matalàs començava el pitjor dels seus malsons, tot i no estar encara dormint. Des d’aquell racó de la seva habitació, tot sol i cansat, pensava que en qualsevol punt fosc de la paret, en qualsevol escletxa de l’armari, en qualsevol lloc que no podia veure hi podia haver algú. I aquest algú no tenia ni nom ni cara, però era despietat, fred, calculador, amb l’objectiu clar de fer mal.

Girava el cap sempre d’una banda a un altre per a trobar-lo, sempre sentia la seva mà gèlida a sobre el seu cap i sempre pensava que veuria aparèixer la seva cara molt a poc a poc des de l’escala de la llitera, somrient, despentinat, cruel.

Una nit en que tenia massa calor per a posar-se a sobre els llençols tenia molta por, no ho podia aguantar, el ritual de girar el cap havia durat hores, havia llegit per a tranquil·litzar-se però no va funcionar. La foscor l’absorbia i ell estava sol, exhaust i sense més ganes de buscar entre les tenebres.

Va ser aleshores quan, en un atac de nervis va pensar <<¡Prou! ¿Què vols de mi? ¡Para d’espantar-me, no puc més, això no és vida! ¡Sé que no existeixes però les meves nits són un infern per culpa teva! ¿Em vols matar? ¡Doncs mata’m, ja no ho aguanto més! Mata’m! ¡¡MATA’M!!>>

 …I el va matar.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: