Enviat per: João França | 15 febrer 2009

La resposta

El divendres parlàvem de tot el que va succeir aquell dia i, sobretot, l’anterior a la UPF. El consell de direcció es va justificar amb el següent comunicat:

Aquest vespre, un cop finalitzada tota l’activitat acadèmica al campus de la Comunicació-Poblenou, un grup d’unes 50 persones, la majoria de les quals no eren estudiants de la UPF, s’han negat a abandonar el recinte amb la intenció declarada d’ocupar-lo tota la nit.

Després de diversos intents de diàleg i de negociació amb aquestes persones i davant la reiterada negativa d’abandonar les instal·lacions de la Universitat, a les 23.30 hores s’ha demanat la intervenció dels Mossos d’Esquadra per mantenir la normalitat al campus i evitar-ne l’ocupació.

Barcelona, 12 de febrer del 2009

Als mitjans hem pogut llegir coses com “Un grup violent rebenta una inauguració de la Pompeu Fabra” o que els estudiants “se abalanzan sobre Montilla“. La noticia de Público segueix sense acceptar comentaris i la versió que es va publicar al diari l’endemà, molt més interessant, no ha aparegut a la web.

Els estudiants, al llarg d’aquests dies han donat respostes tant a la universitat com a la premsa. Tenim l’assemblea d’estudiants del Poblenou, qui convocava els actes, que en el seu bloc ha publicat un parell d’entrades sobre el tema. La CAE (Cordinadora d’Assemblees d’Estudiants) i l’AEP (Associació d’Estudiants Progressistes). Per acabar, us deixo amb una resposta més literària. A llegir!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: