Enviat per: Lluc Presmanes Justo | 6 febrer 2009

Gates i els mosquits

Llegint el Público vaig veure una notícia relacionada amb un post que va publicar l’Artur abans d’ahir sobre la malaria:

El cofundador de Microsoft liberó ejemplares de este insecto supuestamente infectados con malaria durante la celebración de una conferencia para llamar la atención sobre la difícil situación de las víctimas de esta enfermedad en el mundo.

Bé, simplement volia que veiesiu la notícia, ja que a part de graciós ho trobo un gest molt impactant i que demostra que Bill Gates no és simplement el creador de MS2, i que, tot i haver fet molts nyaps en informàtica (cosa molt discutible) també fa actes socials (de fet es al que es dedica actualment des de la seva fundació) i hi dedica molts diners, segurament més dels que desgrava d’impostos…

Anuncis

Responses

  1. Boníssim! La iniciativa em sembla genial. Els actes com aquests haurien d’estar més estesos. (Suposo que nosaltres també podríem ser víctimes d’uns quants)

  2. es diu popularment que es calcula que ha cedit la meitat de la seva fortuna. suposo que tenint la fortuna gates és més fàcil pero us imagineu a qualsevol de nosaltres donant la meitat del que tenim (que no es poc)?


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: