Enviat per: João França | 14 Desembre 2008

Ja van 100

Bé, és una mica patètic fer la centèsima entrada bàsicament per dir que en són 100. El que passa és que he aprofitat l’avinentesa. L’he aprofitat per avisar que anireu veient alguns canvis per aquí. No grans canvis tampoc, però petits detalls que ens molestaven. El primer d’ells és l’aparició de la pàgina “Sobre l’Atenes” en la que podreu trobar els autors i les categories. Veureu que alguns autors que abans sortien a l’apartat “Autors” ja no hi són; no és que ja no hi siguin entre nosaltres, és que només hi surten els autors actius, és a dir, els que han actualitzat en les darreres quatre setmanes.

També caldria aprofitar per dir que anirem incorporant nous col·laboradors i per recordar que l’Atenes segueix està oberta a les vostres col·laboracions. I finalment, dir que per qualsevol cosa estem disponibles al correu electrònic.

Un cop més, gràcies a tots els que passeu i als que comenteu, sobretot pels més de 300 comentaris en el que portem de bloc.

Anuncis

Responses

 1. Bé aprofito aquest post obert que parlar de l’atenes per parlar de l’atenes, fem meta-atenes.

  La veritat fins ara hi ha hagut molta qualitat entre els 100 posts que portem, però també tenint una visió crítica, amb tota la constructivitat que sóc capaç, si analitzem aquesta dada dels 300 comentaris surt a tres comentaris per post.
  A mi em sembla i ho estic veient ultimament en aquests darrers posts que s’han publicat, que no hi ha massa debat en els comentaris, considero que els posts no s’autojustifiquen, que no tenen raó de ser per si mateixos si no hi ha un mínim de diàleg després. Aquest blog jo el veig com un mitjà per compartir idees, i últimament sembla que sigui més per exposar idees que per compartir-les. Els 100 posts estan molt bé, però a vegades el ritme de publicació fa que alguns altres quedin darrera ràpidament i no ens prenem masa la molèstia de mantenir un dialeg respecte els temes plantejats.

  Vull dir amb aixo que la majoria de posts tenen un comentari de cadascú, de 5,6 ratlles i yasta, com si fos un simple acte de presència dient: me l’he llegit!

  És una opinió personal es clar, però considero que cada post mereix per separat mes atenció de la que se’ls hi presta a alguns.

  En tot cas ànim per tots natros amb això de l’atenes! i felicitats pels 100 posts

 2. Estic d’acord amb tu. No és una qüestió de quantitat. Només he aprofitat la casualitat que estàvem a punt d’arribar al post número 100 per explicar aquests petits canvis.

  De totes maneres, quan un tema no dóna per discussió, no dóna. I tampoc és que s’estigui perdent. En l’entrada “Invitació”, per exemple, hi ha hagut uns quants comentaris amb una petita discussió. En tot cas, per això és important aquesta barra lateral de “Comentaris recents” perquè, encara que una entrada ja no estigui a la pàgina principal, si segueix havent-hi moviment segueix accessible. Ara bé, fer polèmica per fer polèmica tampoc crec que sigui una bona opció.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: