Enviat per: João França | 1 Desembre 2008

No va d’espaguetis

A Europa s’està treballant per cuinar l’educació superior a la bolonyesa. Alguns diuen que així estarà més bona, altres que engreixa; uns que la carn és molt cara, altres que ens enriquirà la dieta; alguns diuen que són vegetarians; a altres simplement no els hi agrada. En tot cas l’educació no és com els espaguetis i se n’ha de parlar.

La setmana passada, la Universitat Pompeu Fabra va crear una pàgina al seu web resolent dubtes sobre Bolonya. A mi personalment em va agradar molt i la trobo recomanable. Per altra banda, un grup d’estudiants va elaborar una resposta desmentint tot el que deia la Universitat. El document està molt ben treballat i argumentat, amb referències legals, cosa que el diferència de gran part de les respostes estudiantils. Em va agradar encara més i també és altament recomanable.

En tot cas, sobre el tema, hi ha un debat aquesta nit a les 22:00 al Canal 33 amb representants de les universitats, el professorat, l’alumnat i l’administració.

Anuncis

Responses

  1. Moltes gràcies per l’informació, llàstima que m’he perdut el debat.

    A mi el que em flipava era veure debats on el que defensava Bologna era un catedràtic i el que s’hi oposava un penjat del sindicat d’estudiants amb una estrella roja al pit, estic content que es rebatin arguments per escrit i de forma tan seriosa, tot i que uns estan essent políticament incorrectes amb els altres, però això ja és un altre tema.

  2. Posaré un link al debat quan el pengin al Tres a la carta. Ha estat interessant.

  3. Trovo molt bona la web de la UPF, pero hi ha una resposta que es contradiu, o potser es que no la entenc… Com pot ser que conectin els estudis de les diferents universitats europees (unificar) i a la vegada donguin més autonomia a les universitats per aplicar el plà d’estudis que creguin convenient?
    No es contradiu una mica?
    Que algú m’ho expliqui siusplau!

  4. […] blog l’Atenes de Perícles trobam un enllaç a un document força elaborat sobre la problemàtica de Bolonya. Es tracten una […]


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: