Enviat per: João França | 23 Novembre 2008

El no recull

M’havia plantejat fer un recull amb el que diu la premsa sobre la ocupació de la seu de la UB. Se m’ha plantejat un problema. Avui la premsa ja no ha dit res, o pràcticament. Els estudiants segueixen allà, però ja no són notícia. El portal 3cat24 sí que ha creat un apartat especial per tractar el tema. El País ha publicat una crònica molt bona sobre l’última vetllada. A partir d’aquí poc més. La Vanguardia ha publicat una trista nota d’agència sobre el tema. Els altres des de divendres que no en parlen.

Els estudiants, però, segueixen allà. Podeu passar i saludar.

Anuncis

Responses

  1. Nosaltres, els de comunicació de la UAB, començem dimecres. Durant la setmana s’hi afegiran Lletres, Politiques, Psicologia i Educació.
    Encara que no surti als mitjans de comunicació, es segueixen ocupant pacíficament les universitats, encara que sembla que si no hi intervé la policía no té prou importancia com per fer-ne ressó a la tele, la radio o la premsa… Des de comunicació s’intentarà enviar alguna cosa, a veure com va.

    Tot i això, molt bona la crònica de El Pais.

  2. Tranquils això esta començant, d’aquí poc tindrem hores i hores de lectura parlant del tema i d’aquí uns anys llibres que relataran com els estudiants van parar un pla europeu que com tot el que ve d’Europa és tant bonic i en principi ben intencionat com indeterminat i perillós.
    No ens desesperem per la ignorància dels mitjans. Només una petita reflexió, fa una setmana quants pensàveu que la situació a dia d’avui seria la que és? Una companya parlava de les tancades que hi ha previst per a la setmana vinent, això es brutal i no ha parlat de les assemblees que s’han convocant per tractar possibles tancades. Això s’està començant a moure i tot i que lo dels mitjans de comunicació és un vergonya no es d’estranyar.

    La lluita s’anima i cada un de nosaltres és una part essencial, la passivitat és un forma de complicitat.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: