Enviat per: Artur Díaz Barbagli | 16 Novembre 2008

La mania de l’enganxina

El meu pobre cosí i els seus pares i els seus gats porten tres anys amb una tele de quaranta-dues polzades TDT incorporat i tot fantàstic, tampoc cal “galldindiejar” [pavonear]. El fet és que el comandament a distància encara porta aquella espècie de pseudo-funda d’espumeta [espumilla]. Dic “pseudo” perquè em fa gràcia el prefixe i perquè existeixen aquella merda de fundes de plàstic que van al voltant del comandament i que ja sé que fa molta il·lusió tenir fundetes a tot arreu i un comandament excèntric – posaria l’ànima al foc a que n’han sortit amb estampat de lleopard i de serp – però no serveixen per a res, són fruït d’una obsessió protectora nostra envers els petits electrodomèstics (i tant que s’ho mereixen, pobrets). Us o juro, aquestes fundes només ens ajuden en problemes que ens fem nosaltres, he fet servir els meus variats comandaments per a aprendre a fer malabars i no ha passat res, bé sí vaig trencar un gerro però això les fundes no ho solucionen, ¿o és que envoltaríeu de cautxú un gerro de ceràmica? . El mateix dic de les enganxines al mòbil, als reproductors de música, però de tot això en parla molt bé el vídeo didàctic del final d’aquesta entrada.

Ara de debò: entre els que deixen les fundes que venen amb aquests petits electrodomèstics, les etiquetetes de les càmeres, dels mòbils… Quina Cutrada! I en majúscula perquè és una Cutrada divina, és LA cutrada.

És un tema poc preocupant, pot ser, o de poca utilitat però si us plau deixeu aquesta malaltia perfeccionista per a la pròxima reencarnació, feu-la volar, no necessiteu estar vint anys mirant en una pantalla plastificada plena de “ronya” als voltants i fent aquell gest repetitiu amb l’ungla, ja sabeu, aquell que fem constantment apretant el plastiquet o l’enganxina per tal que no passi l’inevitable. Més que no preocupar-vos per si l’enganxina està ja al punt de treure o no, ¡ treieu-la al principi de tot! És un vici massa arriscat per a assumir-lo!

I si us plau, no vull ser imperatiu, ho demano com un favor, si teniu un Ipod NO us compreu això!

 

Aquí teniu a l’humorista Berto -del programa Buenafuente, La Sexta – donant-nos uns savis consells sobre el tema de forma didàctica i entenedora.

Anuncis

Responses

 1. Avera, aquí cadascú amb les seves manies. Em sembla perfectament normal que la gent vulgui protegir una pantalla o el que sigui; de fet el producte aquell que ens has indicat és supremament útil i no fa que vagi pitjor la rodeta tàctil (com s’acostuma a dir).

  I que hi ha de fer ningú del que vulgui fer la gent amb els seus aparells electrònics?

 2. Si home tant masclet [machito] el dia del seu anivi [cumple].

  És en clau d’humor, tot i així sou uns CUTRES.

  :P

 3. He estat meditant profundament sobre l’escrit del companys i he arribat a la següent conclusió: si protegim les coses no es faran mal bé i llavors no caldrà comprar-ne de noves, no consumirem, el dinar no es mourà i es produirà un estancament de l’economia.
  Jo crec que la polèmica iniciada pel camarada és quelcom més d’una broma, si mediteu profundament us adonareu que significa la caiguda del sistema consumista, i per tant del capitalisme en bloc.

  Mal em costi de reconèixer, necessitem del capitalisme per viure. els teus tiets mereixen la mort.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: