Enviat per: Lluc Presmanes Justo | 4 Novembre 2008

La història s’encarregarà de jutjar

 

Geore W. Bush

Geore W. Bush

Bé, estem en dia d’eleccions, i pel que sembla guanyarà Barack Obama, a menys que, com ha dit en João, passin “coses rares”.

De Bush ja se n’han fet moltes crítiques, però és ara quan n’estan sorgint moltes, i es que fins i tot el seu propi partit l’amaguen; es diu que un dels principals problemes de la campanya de McCain és que Bush va haver de sortir a la televisió en motiu de la crisi.

No és que estigui d’acord amb els vuit anys en els que Bush ha governat USA, més aviat el contrari, però em semblen una mica radicals opinions com les de que “Bush ha estat el pitjor que li ha passat a USA des del crac del 29” o “Bush és el pitjor president de la història dels Estats Units d’Amèrica“. Jo consideraria que és una mica massa d’ora per a fer aquestes afirmacions tan fortes, com va dir ahir Xavier Sala i Martín, potser resulta que d’aquí deu anys Iraq és un país modèlic com ho és ara Alemanya (cosa que personalment no crec).

Per finalitzar aquest post, puntualitzar que de cap manera soc defensor de Bush i que trobo que les coses que ha fet són inexcusables, però la història ja s’encarregarà de jutjar.

Anuncis

Responses

  1. El que penso sobre aquest article ho he publicat junta amb unes quantes indagacions que se’n deriven en l’article titulat “BUSHOS”


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: