Enviat per: João França | 19 Octubre 2008

Riures a l’últim sopar

© Carolyn Kaster

Tenint en compte que les eleccions són el dia 4, dir-li l’últim sopar seria un pèl atrevit, però la imatge és prou bíblica com per justificar-ho. De totes maneres, no crec que tinguem gaires oportunitats de veure els dos candidats a la presidència dels Estats Units compartint taula.

“Diuen que si segueix parlant sobre economia el senador McCain perdrà. Així que aquesta nit m’agradaria parlar sobre l’economia.” Això ho diu Obama i aquest és el to dels discursos. McCain diu que Oprah Winfrey anomena el seu competidor the One però com tenen intimitat ell li diu that one. “Però no li importa, perquè ell també té un nom carinyós per mi… George Bush.” Tots riuen.

L’amfitrió del sopar benèfic d’aquest dijous va ser el cardenal Edward Egan, i els convidats estaven entre els personatges més influents del món.

Molts diran que és molta hipocresia, però jo crec que tant bon rotllo en moments de crisi és d’agrair. Tant de bo a Espanya es donessin situacions com aquesta, en comptes d’aquesta tensió constant.

Els links als vídeos dels discursos/monòlegs a Guerra Eterna.

Anuncis

Responses

  1. […] ha acompanyat en tot moment aquesta campanya. Ja he comentat per aquí el cas dels monòlegs dels candidats, però hi ha més casos. Sobretot gràcies a Sarah Palin, […]


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: