Enviat per: João França | 5 Octubre 2008

Recull de ciber premsa

Ja estareu farts de la crisi, però és el pa nostre de cada dia… O com a mínim d’aquests dies.

La física de los dibujos animados tiene dos leyes sagradas: el Correcaminos siempre gana y el Coyote es capaz de flotar en el aire por tiempo indefinido, de anular la ley de la gravedad, siempre y cuando no sea consciente de ello. El magnetismo terrestre no vuelve a funcionar hasta que el pobre Coyote mira hacia abajo y ve el precipicio. Mientras no tenga miedo, mientras viva en la ignorancia de su comprometida situación, podrá seguir en el aire como si nada. Lo mismo le pasa a la economía.

Podeu llegir la resta a Escolar.net.

© Wilfredo Lee / AP

© Wilfredo Lee / AP

El País aquest diumenge també ens parla de crisi en l’educació, i la veritat és que els que estudiem ja tenim clar que la cosa no va bé, o això espero.

I anem als Estats Units. El pla de rescat s’ha aprovat, amb els republicans deixant tirat el seu president. Mentrestant Obama puja a les enquestes, McCain dóna una pseudoentrevista a Mi Mesa Cojea i Sarah Palin segueix provocant riures aquí i superant les expectatives al debat, tot i que no guanya.

Anuncis

Responses

 1. Això del pla de rescat del estats units és una vergonya.
  Tot aquest temps els estats units han defensat el liberalisme, el capitalisme radical, i han declarat la guerra a països comunistes, valorant la propietat privada per sobre de tot i les llibertats individuals.
  I ara resulta que els bancs americans l’han liada bona concedint crédits ilimitats a persones insolvents,i resulta que el “ciudadano de a pie” els prppietaris de petits negocis, la gent dels serveis, i tot aquell que te un poder adquisitiu mitjà o per sota la mitja, ha salvat els multimillonaris amb el seu propi sou.
  És simplement vergonyós, ara apliquen mesures pseudo comunistes, més aviat dictatorials, fins i tot absolutistes del capital, és a dir que el que te poca pasta i ha de suportar la crisi com pugui, ha de salvar-li el cul als multimillonaris que li han amargat sempre la vida, realment no sé com els nord americans no donen un cop d’estat, o bé realment són molt tontos, o bé tenen el coco menjadíssim, o bé això acabarà petant i ben petat, i tan debo, estic dels estats units realment fins a on cap eufemisme no em serveix.
  Jo enviaria la O.T.A.N ficaria el bush a la presó junt amb tots els grans bancs i redactaria una nova constitució dels estats units de nord-Amèrica.

 2. Sona contradictori, però si ells diuen que té sentit passa a tenir-ne… així funciona l’economia, la premsa i la nostra societat en general… No sé què diria Plató si aixequés el cap!

 3. “¡¡Condenatum sium tuum bastardum!!”

 4. m’agradaria destacaer com es tractà aquest tema de manera magistral en un programa d’humor com polonia. no us ho perdeu.http://www.tv3.cat/videos/716199

 5. Són molt bons… No hi ha res com l’humor per criticar l’actualitat… Una pena que tingui les nits de dijous ocupades… i sort d’internet!

 6. tan debo se n’anessin a pendre pel sac els americans, m’agradaria que caiguessin ells sols, i que no s’aixequessin mai més, maleïts, especuladors cabrons… quan surti al mercat de treball després d’anys d’estudiar com un imbècil em diran: aaaaah no hi ha feines, tot el sistema esta fet merda i saps perquè? perquè uns bancs s’han dedicat a sobreexplotar la economia, i després el poble els hi ha hagut de recompensar l’error amb uns quants milions de dólars. Desgraciats

 7. Comptant que les empreses aquestes han mantingut els EEUU des de fa anys i que el món en general va tot regit pel mateix sistema (si, d’acord, a Espanya hi ha més impostos i millor servei social, dona el mateix) no sé perquè els hi dones la culpa a ells. És un sistema en el que vivim i vivim d’ell. Ni són “els bancs” ni res, el sistema va així i hi estem tots implicats.

 8. no m’importa, que es morin tots em cauen molt malament…


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: